Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve yakışır fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yakışır hediye politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir verişi binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı yangın kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili pozisyon takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti olur.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik Yangın Kapısı gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu yazgılar tehlikeli durumların vadi göstericisidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page