Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına birebir güçlü birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın ve müstacel hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu şube bazı modellerde normal kapı koluna mümasil. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Mono blok cisim yapısı şube sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin mideinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya özge bir evgin durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma esenlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı yangın çıkış bapsı yangın Yangın Kapısı Fiyatları merdiveni bapsı imalatı mimarilmaktadır tüm ölçülerde üretim binalır hazırda stokta kapılarımız bulunan ölçünlü ölçülerde aynı gün doğrulama edilir matlup skorda mevcuttur bekleme süresi nanay icazet garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlmaktadır detaylı selen yürekin yangın kapısı telefon numaranızı düşünce atın dcivarüş yapalım

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne yakınlarında ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın bapsı montajı tamamen profesyonel şekilde örgülması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıhun üründe kusur konstrüksiyonlmaması gereken bir kârlemdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte Yangın Çıkış Kapısı olması resmî taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Report this wiki page